Reinoksevann rest stop by PUSHAK Architects

Reinoksevann rest stop by Pushak Architects

Reinoksevann rest stop by Pushak Architects

Reinoksevann rest stop by Pushak Architects

A few weeks ago, Bobby posted a Reindeer Pavilion designed by Snøhetta situated in rural Norway, a place to relax and hope to see reindeer. Now, I’m happy to share another wooden pavilion in the middle of Nor-where: Reinoksevatn Rest Stop by Pushak Architects. The pavilion is jaunty in both section and plan, conforming to the site while protecting visitors from the strong, cold winds that can occur from any direction. There’s a cookfire for the fish you may or may not have just caught in an adjacent lake. And a toilet in case the fish is bad. The structure is clad in rough hewn lumber on the exterior while the unenclosed interior is finished with a smoother finish of wood. The fire is contained in by corten steel, punctuating an otherwise neutral space with a bit of warm, rusty color.

Alex

Alex Dent

October 24, 2011 / By

Google+